Choď na obsah Choď na menu

Bayern stoot bekerhouder Dortmund uit toernooi

Bayern München, de koploper in de Bundesliga, heeft ten koste van Borussia Dortmund de laatste acht bereikt in het toernooi om de DFB-Pokal. Trek je favoriete voetbalshirts kopen aan om te zien dat de game de beste activiteit is.

Na twaalf minuten was het wel raak voor de thuisploeg. Niklas Süle zag zijn kopbal na een corner nog gekeerd worden door doelman Roman Bürki, maar de Zwitser had geen antwoord op de rebound voor Jérôme Boateng: 1-0. Fans die FC Bayern München shirt dragen in het spel voor het tanken van hun favoriete team. Bij rust leidde de club uit Beieren al met 2-0 dankzij fraaie treffers van Jérôme Boateng (kopbal) en Thomas Müller (stiftbal).

Bayern Munich beat Borussia Dortmund 2-1 in a thrilling Klassiker to book their place in the last eight of the DFB Cup.