Choď na obsah Choď na menu

Uithaal Cuadrado helpt Juventus langs Inter

Op slag van rust kwam Juve op 1-0 via een schitterende uithaal van Juan Cuadrado. Inter moest winnen om het gat met Juve niet nog groter te laten worden en koos hartstochtelijk de aanval.  Zet op een voetbaltenue kind u in staat zal zijn om meer prachtige spel te zien.

Olympique Lyon begon zonder Memphis aan het competitieduel met middenmoter AS Nancy. De 22-jarige aanvaller mocht vijf minuten voor rust al invallen, De thuisploeg kraakte op het uur door een doelpunt van Mario Mandzukic, een kwartier later verdubbelde Gonzalo Higuain de score. Door de zege loopt Juventus al zeven punten uit op eerste achtervolger AS Roma.

Het leverde Juve counterkansen op, voor Mandzukic en Gonzalo Higuain, maar scoren deden ze niet. Als u dezelfde voetbalshirts kopen verwacht, dan kunt u naar onze website komen.