Choď na obsah Choď na menu

Kampioen Chelsea schenkt scheidende Terry basisplek

Chelsea heeft de kersverse landstitel gevierd met een 4-3 zege in eigen huis tegen Watford. Een fout van nota bene Terry leidde de gelijkmaker van Etienne Capoue in, in de 24e minuut. Via opnieuw een cornerbal wist Chelsea de leiding te pakken. Na een mêlee van benen, schoot César Azpilicueta binnen.

Voorin staat de Belg Michy Batshuayi, de maker van de goal tegen West Bromwich Albion die Chelsea de landstitel bezorgde. Nadat José Salomón Rondón en Nacer Chadli namens WBA kansen onbenut hadden gelaten, viel vijf minuten voor tijd de bevrijdende treffer alsnog voor Chelsea.

Janmaat was op Stamford Bridge goed voor de 3-2. Hij passeerde enkele verdedigers van Chelsea, onder wie Nathan Aké, en schoot fraai raak. Gefeliciteerd met hun overwinnings hoop dat ze het voetbalshirts kopen van de overwinning opnieuw kunnen zetten.